Schilderwerk

Ervaren Schilder

Welke vakman wordt onze nieuwe collega?

Ben jij een gemotiveerde ervaren schilder met leidinggevende capaciteiten? Ben jij een vakman die verantwoordelijkheid durft te nemen en een team van gemotiveerde schilders kan aansturen? Wil jij graag werken aan bijzondere grote projecten in een bedrijf waar innovatie, hoge verwachtingen en kwaliteit aan de orde van de dag zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten we van jou?

Je bent een allround schilder met een klantvriendelijke persoonlijkheid, goede sociale vaardigheden en je durft verantwoordelijkheid te nemen. Op de werkplek ben je het aanspreekpunt voor de aannemer en voor de eigen medewerkers en je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wat kun je van ons verwachten?

Een warm welkom van een informeel en hecht team. Wij bieden gevarieerd en hoogwaardig werk. Een afwisselende functie in een professionele omgeving met fijne collega’s met kennis van zaken en goede begeleiding. De mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in dit profiel?

Mail dan je CV met motivatie naar Cindy Kes via ckes@vabafbouwgroep.nl.Je kunt haar ook een bericht sturen als je meer informatie wilt over deze vacature.