Projectleider

Wil jij graag werken in een afbouwbedrijf waar innovatie en focus op kwaliteit aan de orde van de dag zijn? Dan maken we graag kennis met jou. We zijn een flexibel, allround en innovatief afbouwbedrijf. Wegens groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een projectleider.

VAB Afbouwgroep kent een open en informele werksfeer, zowel op kantoor als bij de projecten op de bouw. Wij zijn werkzaam binnen veel vakgebieden. Dat maakt ons team zeer divers, maar we werken ook te allen tijde samen om de vaak grote projecten tot een succes te maken. Het wij-gevoel proberen we dan ook meerdere keren per jaar in de vorm van teamactiviteiten en borrels te versterken.

Wat ga je doen

Als projectleider draag je zorg voor een correcte uitvoering van alle werkzaamheden op afbouwgebied. Je bewaakt de planning, kwaliteit en kosten van het werk. Je geeft leiding aan het bouwteam en houdt het overzicht.

‘s Morgens start je het werk op en stuur je het personeel aan zodat iedereen aan de slag kan. Met de opdrachtgever overleg je de planning en bespreek je eventuele stagnaties. Als projectleider stuur je meerdere projecten aan, dus je brengt ook een bezoek aan de andere projecten waarvoor jij verantwoordelijk bent.
De middag besteed je aan de administratieve afhandeling en planning. Samen met het projectteam bespreek je wat er moet gebeuren om ervoor te zorgen dat alle projecten de komende dagen goed verlopen.

Wat vragen we van jou?
Jij denkt vanuit de klant en focust op het resultaat. Je kunt snel schakelen en denkt in oplossingen.
Verder vragen wij:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur een opleiding in de richting van de bouw
  • Rijbewijs B
  • Ervaring met Microsoft Office (Word, Excel en Outlook)
  • Werkervaring in een vergelijkbare functie is een pre
  • Wat krijg je van ons?

  • Goed Salaris
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Wil je meer informatie over deze vacature? Dat kan. Martin Binken staat je graag te woord via 06 21135945. Direct solliciteren? Mail dan je CV en motivatie naar mbinken@vabafbouwgroep.nl

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in dit profiel?

Mail dan je CV met motivatie naar Cindy Kes via ckes@vabafbouwgroep.nl.Je kunt haar ook een bericht sturen als je meer informatie wilt over deze vacature.