Brandbeveiliging

Gratis offerte

Zekerheid van brandveilig bouwen

Borg Brandwering BV heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van brandvertragende en brandwerende bekledingen, spuitpleisters en coatings. Borg Brandwering is onderdeel van Vab Afbouwgroep. Wij beoordelen de constructie van uw pand, de kritieke plaatsen en leggen u de meest effectieve en budgetvriendelijke oplossing voor. Een oplossing die voldoet aan de eisen die het bestek, het bouwbesluit of de brandweer stelt.

Alle specialismen en zo weinig mogelijk kosten

Een team van 25 gekwalificeerde medewerkers kan 24 uur per dag worden ingezet om iedere gewenste ruimte brandvertragend te maken, wij beheersen alle specialismen. Hierdoor kunnen wij de uitvoering en de kosten van ieder project maximaal controleren, waarbij kwaliteitszorg (NOA, VCA*, bureau Veritas) een belangrijk onderdeel vormt van het bedrijfsproces. Wij nodigen u graag uit voor een samenwerking!
Wij verzorgen de brandveiligheid in de renovatie, project- en utiliteitsbouw. Wij werken met verschillende hoogwaardige producten en systemen die (per ruimte) de vereiste brandwerendheid van het Bouwbesluit waarborgen. Borg Brandwering is een gevestigde naam in de bouwwereld en wij zorgen ervoor dat uw pand optimaal voldoet aan alle brandveiligheidsregels.

Samenwerken op basis van kwaliteit en vertrouwen

Borg Brandwering werkt voornamelijk samen met adviesbureaus, architecten, brandweer en natuurlijk aannemers. Bij Borg Brandwering is de allerhoogste kwaliteit gegarandeerd. Bij brandwerend spuit- en schilderwerk kunt u denken aan constante dikte van het spuitwerk op de hele constructie, een naadloze aanbreng van brandwerende betimmering en coatings die eruitzien als fraai schilderwerk. Het eindresultaat moet volledig voldoen aan de gevraagde eisen en de esthetische verwachting. We gebruiken dan ook de beste spuit- en verfmachines en wij werken uitsluitend met kritisch personeel.

Neem vrijblijvend contact op

Flexibiliteit is voor ons vanzelfsprekend: we zijn scherp geprijsd, direct benaderbaar, handelen snel en zijn creatief in het bedenken van oplossingen bij onvoorziene omstandigheden. Daarbij komen wij, gewoon zoals het hoort, onze afspraken altijd na. Wilt u meer informatie over brandwerende toepassingen? Mail dan naar info@vabafbouwgroep.nl of bel 0299-748848. We staan u graag te woord over alle mogelijkheden.