Gipsblokken en Panelen

Gratis offerte

Gipspanelen zijn de ideale en duurzame oplossing voor niet dragende scheidingswanden in de woningbouw. Verdiepingshoge panelen van cellenbeton zijn alweer een tijdje op de Nederlandse markt. Naast de wanden van gipsblokken zijn de panelen een prima product waarmee binnenwanden (zowel in de laagbouw als hoogbouw) gerealiseerd kunnen worden. Een groot verschil vergeleken met gipsblokken is het tijdstip van het opperen en plaatsen van de panelen. Dit gebeurt namelijk veelal tijdens de ruwbouw, waardoor later tijdens de afbouw veel logistiek voordeel behaald wordt. Andere voordelen zijn het geringe gewicht en de vocht ongevoeligheid van de panelen waardoor het plaatsen al vroeg in het bouwproces kan geschieden.

Wat zijn gipspanelen precies?

Gipspanelen zijn bouwelementen voor een weldoordachte opbouw van niet-dragende scheidingswanden. Ze zijn 70 of 100 mm dik en zijn vervaardigd van zuiver stucgips.
Met gipsblokken worden stabiele en toch lichte scheidingswanden gerealiseerd.

Een duurzaam product

Gipspanelen zijn een duurzaam bouwmateriaal. Zo is gips als grondstof voldoende beschikbaar en gebruikt MultiGips voor de productie van gipsblokken geen toeslagstoffen. Het water dat aan het gips wordt onttrokken, komt als pure waterdamp terug in de atmosfeer.

Vrijblijvende offerte

Wilt u gipspanelen laten plaatsen in woning of kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij een offerte op maat kunnen maken voor u.