Badkamer laten betegelen

Gratis offerte

Badkamer laten betegelen? Dan bent u bij de VAB Afbouwgroep aan het juiste adres. Ons bedrijf regelt alles op het gebied van bouwen en renovatie van A tot Z. Onze tegelzetters zijn de beste in hun vak en verzorgen het tegelwerk in uw badkamer van met de beste kwaliteit.

badkamer laten betegelen

Prijzen

De prijzen voor het laten betegelen van de badkamer kunnen zonder enige informatie moeilijk worden vastgesteld. De locatie en het aantal vierkante meters zijn een belangrijke factor voor het bepalen van de prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor tegelwerk, zodat wij betere inzicht krijgen in uw situatie.

Belangrijke informatie

  • Tijdens het betegelen van de badkamer is het niet mogelijk om te douchen. Houd hier rekening mee in de vorm van een andere doucheplek of het huren van een nooddouche
  • Wilt u vloerverwarming laten plaatsen? Zorg ervoor dat dit eerst gebeurt, zodat het tegelwerk zonder druk van andere bouwvakkers kan worden geplaatst

Offerte voor het laten betegelen van de badkamer

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het laten betegelen van uw badkamer? Neem dan contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een offerte op maat te kunnen maken.