Keukenwand betegelen

Keukenwand betegelen? Laat dit dan doen door de VAB Afbouwgroep. Wij zijn de specialist in het afleveren van vakmanschap op het gebied van tegelwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis offerte aan. Wilt u meer weten over het laten betegelen van de keukenwand? Wij leggen het allemaal uit.

keukenwand betegelen

Voordelen van een betegelde keukenwand

Tegels in de keuken heeft verschillende voordelen. Zo kunt u uw wand perfect matchen met de keuken en met de keukenvloer. Dit zorgt voor een mooie en sfeervolle uitstraling. Daarnaast is het ook mogelijk om de tegels naar eigen voorkeur te bepalen. Denk hierbij aan de kleur en het soort tegels. U kunt uw keuken dus helemaal uniek maken!

Verder zijn tegels stootvast en zijn ze zeer hygiënisch. Ze zijn namelijk makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Dit is handig in de keuken, want hier wordt het vaak vies en nat. Het is belangrijk dat de keuken schoon blijft, omdat hier het eten wordt klaargemaakt.

Kosten van betegelen keukenwand

De kosten voor het betegelen van de keukenwand zijn lastig te bepalen zonder informatie. Deze kosten zijn namelijk bij ieder project anders. De prijs wordt onder andere bepaald door het soort tegel en het aantal vierkante meters dat moet worden betegeld. Om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Keukenwand laten betegelen?

Wilt u tegelwerk laten aanbrengen op uw keukenwand? Dan kiest u natuurlijk voor een vakkundig en ervaren bedrijf als de VAB Afbouwgroep. Hier kunt u terecht voor losse klussen of complete totaal afbouw. Onze Volendamse mentaliteit zorgt ervoor dat ons werk serieus en zorgvuldig wordt gedaan. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of via info@vabafbouwgroep.nl of 0299-748848.