Tegelvloer laten leggen

Gratis offerte

Tegelvloer laten leggen? Dan kiest u voor een vakkundig bedrijf als de VAB Afbouwgroep. Wij zijn specialist op het gebied van tegelwerk tot totaal afbouw. Vraag vrijblijvend een gratis offerte.

tegelvloer laten leggen

Kosten voor het laten leggen van een tegelvloer

De kosten voor het laten leggen van een tegelvloer zijn natuurlijk altijd verschillend. De kosten hangen namelijk af van bijvoorbeeld het soort tegel en het aantal vierkante meters. Om de prijs voor uw vloer zo nauwkeurig mogelijk te bepalen, kunt u bij ons een gratis offerteaanvraag doen. Hierdoor krijgen wij een beter beeld van de vloer die u wilt laten betegelen.

Tegelvloer met vloerverwarming

Wanneer u kiest om een tegelvloer in de badkamer te laten leggen, of bijvoorbeeld het schuur, kan dit koud aanvoelen. Vandaar dat de meeste mensen kiezen om vloerverwarming te laten leggen onder een tegelvloer. Naast warme voeten, zorgt dit ook voor een extra bron om uw huis te verwarmen. Het is zelfs mogelijk om uw vloer als verwarming te laten dienen voor de hele woning.

Soorten manieren van leggen

Om een tegelvloer te laten leggen kan er gebruikt worden gemaakt van 3 verschillende manieren van tegels leggen.

Volsteen verband

Bij een volsteen verband worden de vloertegels  recht naast elkaar en onder elkaar geplaatst.

volsteen verband tegels

Halfsteens verband

Bij een halfsteens verband wordt de eerste rij tegels gelegd met een hele tegel. De tweede rij wordt vervolgens gelegd met een halve tegel.

halfsteen verband tegelvloer

Diagonaal verband

De manier van tegels leggen lijkt op het volsteen verband, maar nu liggen de tegels diagonaal.

diagonaal verband tegelvloer

Tegelvloer offerte

Bent u overtuigd van het vakmanschap dat de VAB Afbouwgroep u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte voor al het tegelwerk. Dit kunt u doen door gebruik te maken van onderstaand contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@vabafbouwgroep.nl.