Nieuws

‘Amsterdam The Style Outlets’ opent vandaag haar deuren!

26 november 2020

‘Amsterdam The Style Outlets’ opent vandaag haar deuren!

Op het voormalige terrein van suikerfabriek CSM in Halfweg, maakt het vierde outletcentrum van het land onderdeel uit van ‘Sugar City’.
Het biedt onderdak aan 115 winkels met een exclusieve mix van internationale en Nederlandse topmerken en is gebouwd bovenop een parkeergarage waar circa 2000 parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Het complex bevat verder een recreatie- en restaurantgedeelte met onder meer pleinen, een terras, galerijen, groene zones en kinder- en familiegedeeltes; een mooie nieuwe winkelbeleving voor bezoekers!

In opdracht van UBA Bouw BV en De Nijs is VAB Afbouwgroep / Banier in mei dit jaar begonnen aan het uitdagende project met hoge kwaliteitseis en specialistisch werk. Ondanks behoorlijke tijdsdruk is het VAB Afbouwgroep / Banier gelukt een tijdige oplevering te realiseren. Wij zijn voor dit project verantwoordelijk geweest voor 1500 m² systeemplafonds in diverse soorten, 300 m² roosterplafonds, 1100m² Derako wand- en plafondbekleding en 11.000m² verschillende type wanden en de betimmeringen en afwerkingen daarvan.

Ook het stuc-, schilder- en behangwerk en de afwerking van de wanden in de grote parkeergarage is van onze hand. Op de foto’s oa een prachtig Derako Lineair plafond en wandsysteem, houtsoort Syberisch Lariks. Wij willen UBA Bouw BV en De Nijs bedanken voor de goede samenwerking met betrekking tot de realisatie van dit bijzondere project en Amsterdam The Style Oulets veel succes wensen!

PS: Van het verloop van dit project is vanaf de eerste dag een time-lapse camera gericht op het project, bekijk hier de beelden hoe het outletcentrum tot leven is gekomen:
https://bit.ly/2JaCNfc