Nieuws

VAB Afbouwgroep blaast Borg Brandwering nieuw leven in

01 mei 2019

VAB Afbouwgroep blaast Borg Brandwering nieuw leven in

Vanwege het feit dat VAB Afbouwgroep vaak de complete afbouw én het totaal onderhoud op zich neemt, kwam er steeds meer de vraag vanuit de opdrachtgevers omtrent brandveiligheid. Hierom hebben we onze tak Borg Brandwering weer nieuw leven ingeblazen.

Borg Brandwering BV specialiseert zich in het aanbrengen van brandvertragende en brandwerende bekledingen, spuitpleisters, coatings en manchetten/doorvoeringen. Borg Brandwering is onderdeel van VAB Afbouwgroep. Wij beoordelen de constructie van uw pand, de kritieke plaatsen en leggen u de meest effectieve en budgetvriendelijke oplossing voor. Door het gebruik van de nieuwste software wordt alles automatisch gecodeerd en verzameld in een logboek. Een oplossing die voldoet aan de eisen die het bestek, het bouwbesluit of de brandweer stelt.

Bij Borg Brandwering is de allerhoogste kwaliteit gegarandeerd. Bij brandwerend spuit- en schilderwerk kunt u denken aan constante dikte van het spuitwerk op de hele constructie, een naadloze aanbreng van brandwerende betimmering, manchetten en coatings die eruitzien als fraai schilderwerk.