Nieuws

VAB Afbouwgroep breidt diensten uit met overname Banier

08 maart 2019

VAB Afbouwgroep breidt diensten uit met overname Banier

Banier uit Oudkarspel gaat per direct verder als onderdeel van VAB Afbouwgroep B.V. Met de overname van Banier haalt het Volendamse bedrijf een droge afbouwspecialist, van zeer goede naam in huis. Vrijwel alle werknemers verhuizen mee naar het kantoor aan de Marconistraat in Volendam. Dat maakt een efficiënte en slagvaardige bedrijfsvoering mogelijk. Banier blijft na de overname onder haar eigen naam opereren. De vertrouwde gezichten blijven aan boord en zetten hun toekomst voort in Volendam.

Het aantrekken van Banier is een logische en essentiële stap in de completering van het dienstenpakket. Dankzij de overname van deze wand-, vloer- en plafond specialist is VAB Afbouwgroep in staat om het complete afbouwpakket te verzorgen. Beide bedrijven werken al ruim 25 jaar in de afbouwbranche en staan te boek als nuchtere, harde werkers die altijd hun afspraken nakomen.

Hiermee is het totaalpakket van VAB Afbouwgroep helemaal compleet en kan de ruim 50 jaar ervaring worden gebruikt, om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn in het bouwproces.

VAB en Banier hebben veel vertrouwen in deze stap naar de toekomst. Met deze overname komt onze slogan “de rode draad in afbouw en schilderwerk” nog beter tot zijn recht.

Voor vragen kunt u terecht bij Martin Binken (06-21135945), Johan Kes (06-53108908) of Olly Oldenburg (06-22935034)