Betonvloer

Gratis offerte

Betonvloer laten plaatsen? Dan bent u bij VAB afbouwgroep aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van betonvloeren. Deze hebben een prachtig, natuurlijk en stoer uiterlijk. Bovendien zijn ze beschikbaar in vele kleuren en designs. De cementgebonden gietvloer bestaat voor 90% uit beton en de overige 10% bestaat uit polyurethaan. Dit zorgt voor een robuuste en stoere uitstraling, maar het geeft ook een warme en comfortabele sfeer. Kom hier alles te weten over deze vloer of vraag vrijblijvend een offerte aan.

betonvloer

Voordelen van een betonvloer

Een betonvloer heeft allerlei voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt waarom deze aantrekkelijk kan zijn voor uw woning of de plek waar u het wil laten plaatsen. Deze voordelen worden hieronder weergeven:

  • Slijtvast
  • Comfortabel
  • Sterk materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • Volledig naadloos
  • Robuuste uitstraling
  • Simpel te onderhouden en schoon te maken
  • Gemakkelijk te combineren met vloerverwarming en vloerisolatie

Prijzen betonvloer

Het vaststellen van de prijs van een betonnen vloer is vooraf moeilijk te bepalen. Er moet dan namelijk worden gekeken naar verschillende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het aantal vierkante meters, de dikte van de vloer, binnen- of buitentoepassing en de locatie waar het gelegd moet worden. Om een beter beeld te krijgen van uw wensen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

betonvloer in keuken

Hoe kan de vloer het beste beschermd worden tegen water, vuil en vlekken?

Wij kunnen 2 verschillende dingen toepassen om de betonvloer te beschermen tegen onder andere water, vlekken en ander vuil. Dit zijn de volgende opties:

  • Voorzien van een coatinglaag
  • Impregneren

Bij het coaten wordt er een extra laag (een coating) aangebracht op de betonlaag. Deze laag beschermt tegen vocht en chemicaliën. Ook maakt het de vloer sterker en hierdoor is levensduur zeer lang. Bij het impregneren wordt er een beschermende laag op de vloer aangebracht. Deze is bijna onzichtbaar. Deze laag trekt namelijk in uw vloer en zo wordt hij beschermd tegen bijvoorbeeld krassen en slijtage. Bovendien krijgt het ook een mooier uiterlijk voor een langere tijd.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u meer weten over de eigenschappen en/of prijzen van een betonvloer bij VAB afbouwgroep? Dan kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Het is ook mogelijk om direct contact met ons op te nemen. U kunt ons een e-mail sturen naar info@vabafbouwgroep.nl of bellen naar 0299-748848.