Gietvloer

Gratis offerte

Gietvloer laten leggen? VAB Afbouw groep is uw ideale partner voor gietvloeren met een scherpe calculatie, een tijdige levering, een accurate planning en een schat aan ervaring. De particuliere klant kiest vaak voor een PU gietvloer met een mooie fijne structuur verkrijgbaar in diverse RAL- en NCS-kleuren. Voor loeisterke vloeren adviseren wij een epoxyvloer. Lees hier alles over de voordelen, kleuren en prijzen van een gegoten vloer. Wenst u advies op maat of wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een gegoten vloer van kunststofhars. Dit is een moderne en tijdloze vloer die op een dragende ondervloer wordt aangebracht. Deze unieke manier van vloerafwerking zorgt er onder andere voor dat de vloer een naadloze afwerking heeft. Dit is in feite een soort afwerklaag  Deze vloerafwerking zorgt voor een prachtige betonlook.  Deze is geschikt voor iedere woning en in iedere ruimte. Bovendien is het een duurzame vloer. Een gegoten vloer gaat namelijk veel langer mee dan andere vloeren. Het is dus niet alleen een prachtige aanvulling op een interieur, maar u beleeft er ook jarenlang plezier van.

cementgebonden gietvloer
Gietvloer toegepast in woonkamer

Soorten gietvloeren

De voordelen van een gietvloer

Een gietvloer heeft veel bijkomende voordelen.  Zo is deze makkelijk te onderhouden en is deze overal toepasbaar. Daarnaast is deze vloer kras- en stootvast. Om u een beter beeld te geven, lichten we deze graag even toe.

Onderhouden en Hygiëne

Het fijne van een gietvloer is dat ze heel eenvoudig schoon te maken zijn. Deze vloer heeft namelijk geen naden. Hierdoor is vuil, viezigheid en bacteriën veel makkelijker schoon te maken. Dit is een groot voordeel vergeleken met andere vloerafwerkingen. Het onderhouden is dus heel eenvoudig!

Overal toepasbaar

Een ander groot voordeel van dit soort vloeren is dat deze vrijwel overal toepasbaar zijn in woningen, kantoren en andere gebouwen. Denk hierbij aan een gegoten vloer in een badkamer, keuken of woonkamer. Het is zélfs mogelijk om deze buiten aan te brengen! Bent u benieuwd naar alle toepassingsmogelijkheden? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en dan geven wij u graag meer informatie.

gietvloer
Gietvloer toegepast in badkamer

Kras- en stootvast

Vaak zijn andere vloeren veel zwakker. Denk bijvoorbeeld aan een houten- of tegelvloer. Deze zijn relatief minder sterk dan gietvloeren. Daarom zie je ook vaak dat een gegoten vloer in een garage of ziekenhuis wordt gebruikt, omdat deze ruimtes vaak zware auto’s en machines moeten dragen. Daarnaast zijn de vloeren enorm bestendig tegen scheuren en krassen. Het is daarom ideaal voor in iedere ruimte.

Overal toepasbaar

Het prettige van een gietvloer is dat deze overal geplaatst kan worden. Je ziet deze vloer daarom steeds vaker terug bij mensen in woningen. Zo kun je het bijvoorbeeld op de volgende plekken toepassen:

Gietvloer kleuren

Een gegoten vloer is leverbaar in vele kleuren en allerlei designs. Zo kunt u kiezen voor een lichte natuurlijke tint, een iets donkere tint of een redelijk neutrale kleur.  Dit zorgt ervoor dat u zeer goed kunt combineren met het interieur in uw woning. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om uw woning echt uniek te maken.

Gietvloer prijs

De prijs van een gietvloer is lastig om van tevoren concreet vast te stellen. De exacte prijs hangt namelijk van een aantal factoren af. Hierbij moet u denken aan factoren als onderlaag, dikte, kleur en het aantal vierkante meters. Als u toch een schatting wilt ontvangen van de kosten van een gietvloer in uw woning of bedrijfspand, dan kunt u het beste een offert bij ons aanvragen. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend en gratis. Hierdoor kunnen wij een beter beeld krijgen van uw wensen en uw situatie. Vervolgens kunnen wij de kosten van de vloer beter voor u in kaart brengen.

cementgebonden gietvloer geplaatst in een kantoor

Gietvloer offerte gratis ontvangen?

Bent u overtuigd van de voordelen van een gegoten vloer en wilt u deze laten leggen in uw woning of in een andere ruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een gratis en vrijblijvende offerte te ontvangen. Dit kunt u doen door gebruik te maken van onderstaand contactformulier of direct te bellen met 0299-748848.

Over Ons

Elke dag gaan onze tientallen vakbekwame arbeiders enthousiast aan de slag voor een zeer diverse en trouwe klantenkring. Dankzij onze ruime kennis en ervaring, kan er snel worden gehandeld en worden opdrachten altijd binnen de besproken periode opgeleverd. In combinatie met de beste prijs-kwaliteitverhouding en de beroemde Volendamse werkethiek, heeft dit ervoor gezorgd dat wij een onberispelijke reputatie hebben. Wij zetten onze goede naam graag in om de mooiste vloeren voor u te realiseren.