Coatingvloer

Gratis offerte

Een coatingvloer is de voordeligste vloer in de categorie gietvloeren. Het is een is een gegoten vloer met een minimale dikte, maar heeft vele unieke voordelen. Bent u op zoek naar een bedrijf die een coatingvloer voor u kunt plaatsen? Dan bent u bij VAB Afbouwgroep aan het juiste adres. Wij zijn een specialistisch bedrijf dat gericht is op gietvloeren en akoestische afwerking. Vraag vrijblijvend een offerte aan of lees meer over coatingvloeren.

coatingvloer
Coatingvloer

Wat is een coatingvloer?

Een coatingvloer is een gietvloer dat maximaal 1 mm dik is. Hierdoor is het vaak mogelijk dat zelfs de structuur van de ondergrond nog zichtbaar blijft. In tegen stelling tot andere gietvloeren, die wel 5x zo dik zijn, is een coatingvloer dus een hele dunne gietvloer. Dit zorgt ervoor dat de prijs voor een coating vloer dus ook een stuk lager ligt.

Afwerking van een coatingvloer

Een vloercoating bestaat uit 2 lagen. De primerlaag en de afwerklaag. Wanneer de vloer, en haar lagen, volledig gelegd is en het droogproces kan beginnen, kan de vloer de toplaag op diverse manieren worden afgewerkt. Denk hierbij aan een matte of glans uitstraling. Ook is het mogelijk om een anti-slipkorrel toe te brengen aan een de toplaag.

Overal toepasbaar

Het fijne van een coatingvloer is dat deze vrijwel overal toepasbaar is. Zowel voor woningen, kantoren en fabrieken. Je ziet ze bijvoorbeeld in de badkamer en in de woonkamer. Maar ook voor een garagevloer wordt steeds vaker gekozen voor een coating vloer.

Voordelen van een coatingvloer

  • Volledig vloeistofdicht
  • Slijt- en krasvast
  • Bestendig tegen chemicaliën
  • Diverse opties voor afwerking van de toplaag

Coatingvloer prijs

De prijs voor een coatingvloer is zonder enige voorkennis moeilijk om te bepalen. De totaalprijs hangt van een aantal factoren af. Denk hierbij aan de afwerking van de toplaag en het aantal vierkante meters. Wilt u een prijs op maat ontvangen voor een coating vloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Hierdoor krijgen we een beter beeld van uw situatie en kunnen we een prijs op maat maken.