PU gietvloer

Gratis offerte

PU gietvloer in uw woning laten leggen? Of wellicht in een kantoor pand? Dan is een pu gietvloer de juiste keuze. Deze gietvloer is een enorme trend op dit moment, omdat deze naadloze vloer jarenlang meegaat. Bent u op zoek naar een vakkundig en gespecialiseerd bedrijf? Dan bent u bij VAB Afbouwgroep aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan of lees verder om alles over een pu gietvloer te weten te komen.

pu gietvloer
PU Gietvloer

Wat is een pu gietvloer precies?

Een pu gietvloer, ook wel polyurethaan, is een gietvloer gemaakt van kunststof. Deze kunststof gietvloer is volledig naadloos. Dit zorgt er o.a. voor dat de vloer heel makkelijk te reinigen is. Het naadloze uiterlijk zorgt voor een unieke uitstraling die volledig past bij de woontrends van nu.

Wat kost een PU gietvloer?

De kosten van een pu gietvloer liggen volledig uiteen en zijn van tevoren moeilijk vast te stellen. Dit komt, omdat de prijs van een pu vloer afhangt van verschillende factoren. Denk hierbij aan de locatie, dikte, kleur en aantal vierkante meters. Om een prijs op maat te kunnen maken, kunt u het beste een gratis offerte bij ons aanvragen. Zo krijgen wij een helder beeld van uw situatie en kunnen we de prijs voor een pu gietvloer op maat maken.

PU gietvloer droogtijd

Een pu gietvloer heeft een droogtijd van 3 tot 5 dagen. Dit komt, omdat de vloer in verschillende delen is opgebouwd. Elke laag moet apart drogen.

Offert ontvangen voor een polyurethaan gietvloer?

Wilt u direct contact opnemen om een pu vloer te laten plaatsen in woning of kantoor? Vraag dan nu gratis een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Dit kunt u doen door onderstaand contactformulier te gebruken of te bellen met 0299-748848.