Schilderwerk

Gratis offerte

Schilderwerk is een belangrijk onderdeel van de afwerking van een woning of kantoor. Het schilderwerk zorgt voor een fraaie uitstraling. Tevens beschermt het ook het hout van alle kozijnen.

Binnenschilderwerk

Buitenschilderwerk

schilderwerk

Prijzen schilderwerk

De kosten voor het schilderwerk zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld voorrijkosten, manuren en het aantal vierkante meters. Het is natuurlijk logisch dat de kosten per project uniek zijn. Echter is het BTW tarief op schilderwerk voor woningen ouder dan 2 jaar weer anders en worden ook bepaalde werkzaamheden weer anders berekend.

Waarom kiezen voor VAB Afbouwgroep?

25 jaar geleden zijn wij begonnen als Bond & Smit Schilders. Inmiddels onderdeel van VAB Afbouwgroep. Wij leveren een compleet dienstenpakket op het gebied van schilderwerk en zijn actief in zowel de utiliteits- en woningbouw, als de renovatie en restauratie.

Een onberispelijke reputatie in de wereld van schilderwerk

Elke dag gaan er ruim 30 vakbekwame arbeiders enthousiast aan de slag voor een uitgebreide en trouwe klantenkring. Met de aanwezige kennis en ervaring, kan er snel worden gehandeld en worden de werken altijd binnen de besproken periode opgeleverd. Dit, in combinatie met een goede prijs kwaliteits- / verhouding en de beroemde Volendammer werkethiek, heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf na 25 jaar nog steeds een onberispelijke reputatie heeft in de bouwwereld. En dit alles met de meest uiteenlopende doeleinden zoals: woningen, kantoorruimtes, scholen, winkelpanden en appartementen.

prijzen schilderwerk

Onderhoud schilderwerk

Wanneer de klus is afgerond, zijn wij natuurlijk ook uw partij om het onderhoud van het schilderwerk te voorzien. Na een aantal jaren neemt de kwaliteit  af en het is dan ook belangrijk dat dit op de juiste manier wordt onderhouden.

Wat kunt u zelf doen om het schilderwerk te onderhouden?

  • Maak het ongeveer 2x per jaar schoon door middel van een vochtige doek
  • Controleer vervolgens of er geen scheuren of andere beschadigingen zijn
  • Indien er schade is, neem dan direct contact met ons op

Waarom  uitbesteden?

  • Het scheelt enorm veel tijd
  • U bent verzekerd van goede kwaliteit met onze vakschilders

Schilder offerte aanvragen?

Wilt u het schilderwerk laten aanbrengen of vervangen door de VAB Afbouwgroep? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een gratis offerte aan, zodat wij gericht een prijs op maat voor u kunnen maken!