Scanbehang

Gratis offerte

Naast oogstrelend, prijsvriendelijk en zeer hoogstaand schilderwerk, kunt u bij ons ook terecht voor kleine- en grote scanbehang klussen. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van scanbehang. Glasvezelbehang is onderhoudsvriendelijk (kan zo weer overgeschilderd worden) en kan ook op ‘slechte’ muren worden toegepast, omdat het scheur overbruggend is. VAB Afbouwgroep garandeert een onberispelijk resultaat!

Tientallen gekwalificeerde vakmensen!

Zo’n 25 jaar geleden zijn wij begonnen als Bond & Smit en inmiddels onderdeel van Vab Afbouwgroep. Met dagelijks tientallen actieve schilders die voor ons de kwast ter hand nemen, is geen klus ons te groot of klein. Ondanks dat het bedrijf relatief groot is, is de verbinding tussen de medewerkers zeer nauw. Wij zijn bovendien een erkend leerbedrijf. Dit leidt ertoe dat onze schilders van top tot teen gevormd worden in onze werkwijze. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat het schildersambacht goed wordt overgedragen. Veiligheid en kwaliteit staat voorop.

Scanbehang geplaatst door de vakman

Wij zijn VCA gecertificeerd en garanderen al deze veiligheidsnormen. Met onze leveranciers zijn we nauw in contact waardoor wij altijd up-to-date zijn wat betreft informatie, kennis en de laatste technieken. U kunt uw behangklus dus met een gerust hart bij ons onderbrengen!