Beton ciré

Beton ciré  in uw woning of op kantoor laten aanbrengen? Dan is VAB Afbouwgroep uw ideale partner. Wij voeren dagelijks diverse klussen uit voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Deze unieke manier van stukadoren zorgt voor een prachtige uitstraling. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier alles over de voordelen en prijzen. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Wat is beton ciré?

Beton ciré is een cementgebonden stucsoort.  Naast cement bestaat het ook uit fijn gemalen kiezelsteentjes, zand, kunsthars en kleurstoffen. Een andere benaming is gewreven beton. Het heeft een betonlook die goed past in moderne, maar ook klassieke interieuren. Dit soort stucwerk is de laatste tijd zeer populair in Nederland. Het kan bijna overal toegepast worden, maar het wordt vooral toegepast in badkamers, keukens en in woonkamers. Dit materiaal is stootvast en wordt niet zeer glad wanneer het nat wordt.

De voordelen van beton ciré

Beton ciré kent verschillende voordelen. Wij zetten een aantal voordelen van dit soort stucwerk even voor u op een rijtje:

  • Slijtvast
  • Waterdicht
  • Volledig naadloos
  • Heeft geen onderhoud nodig
  • Geschikt voor zowel wanden als vloeren

Wat zijn de kosten?

De kosten van het laten aanbrengen van beton ciré in uw woning is vooraf lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Een voorbeeld hiervan is het aantal vierkante meters en de ondergrond. Wij verzoeken u om contact met ons op te nemen, zodat wij uw wensen zo goed mogelijk in kaart kunnen brengen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Vrijblijvende offerte

Bent u overtuigd van de vele voordelen die beton ciré voor uw woning kan hebben? Neem dan contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Dit kunt u doen door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wilt u meer informatie over dit soort stucwerk? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!