Stucwerk

Gratis offerte

Stucwerk laten aanbrengen? Dan bent u bij de VAB Afbouwgroep aan het juiste adres. Al bijna 25 jaar zijn wij specialist in alle werkzaamheden op het gebied van stucwerk en spuitwerk. Geen project is ons te groot. Van het afwerken van beton tot het traditioneel wit pleisterwerk en alle soorten decorpleisters. Het kan bij ons allemaal. Wat ons uniek maakt, is dat spuitwerk gebeurt met onze eigen duurzame en gebruiksvriendelijke Altek spack

Soorten stucwerk

stucwerk

Prijs stucwerk

De prijs van stucwerk is vooraf lastig te bepalen. Dit komt, omdat de prijs namelijk van een aantal factoren afhangt. Wij hebben de meest belangrijke voor u op een rijtje gezet.

  • Hoeveel m2 stucwerk moet er worden aangebracht?
  • Moet het plafond ook worden gedaan?
  • Welk soort stucwerk moet er worden aangebracht?

Voordelig BTW tarief

Wist u dat er op stucwerk een voordelig BTW tarief rust? Dat zit zo. Wanneer uw woning ouder is dan 2 jaar, valt deze onder het zo geheten ”btw laag tarief voor stukadoorswerkzaamheden. Dit is dus 9%, wanneer de woning ouder dan 2 jaar is. Hierover meer vind u op de website van de belastingdienst.

prijs stucwerk

Hoelang moet stucwerk drogen?

Wanneer het stucwerk is aangebracht moet het nog een tijdje drogen. Dit komt, omdat het gips met water wordt gemengd. Wanneer u uw wanden wilt behangen of laten schilderen, is het belangrijk dat het stucwerk volledig is opgedroogd. Dit duurt ongeveer 7-14 dagen. Dit ligt namelijk aan de dikte. Wij zullen u uiteraard het juiste advies geven, wanneer onze vakmensen in uw woning aan de slag zijn geweest.

Vrijblijvende offerte

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u te doen door een e-mail te sturen naar info@vabafbouwgroep.nl of bel direct met 0299-748848.