Pleisterwerk

Gratis offerte

Pleisterwerk laten aanbrengen in woning of kantoor? Dan bent u bij VAB Afbouwgroep aan het juiste adres. Particulier of zakelijk, het is bij ons allemaal mogelijk. Wilt u een gratis offerte ontvangen voor het aanbrengen van pleisterwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wilt u meer informatie? Lees dan gerust verder. Wij leggen het graag uit.

pleisterwerk als onderlaag aangebracht

Wat is pleisterwerk?

Pleisterwerk is eigenlijk een verzamelnaam voor twee diensten. Aan de ene kant dient het voor het egaal en strak maken van plafonds en wanden. Dit gebeurt met gipsmortel. Dit is een dunne stuclaag. Op deze manier dient het dus als afwerking. Dit wordt vaak ook wel glad pleisterwerk genoemd.

Aan de andere kant kan het ook dienen als de onderlaag voor bijvoorbeeld schilderwerk, sierpleisterwerk of scan behang. De opties zijn dus eindeloos.

Wat kost pleisterwerk?

De kosten voor pleisterwerk zijn vooraf moeilijk vast te stellen. De prijzen worden namelijk gebaseerd op het aantal vierkante meters dat van moet worden voorzien van het stucwerk. En deze zijn natuurlijk per project verschillend.

Sierpleisterwerk laten aanbrengen?

Wilt u pleisterwerk laten aanbrengen als definitieve wandafwerking? Of als onderlaag voor schilderwerk of behang? Kies dan voor een vakkundig bedrijf. Wij hebben al vele prestigieuze projecten mogen afronden voor particulieren als zakelijke klanten. Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Dit kan direct via 0299-748848 of onderstaand contactformulier in te vullen.