Sierpleister

Gratis offerte

Sierpleister laten aanbrengen? Dan bent u bij VAB Afbouwgroep aan het juiste adres. Wij voeren dagelijks stucwerk projecten uit voor de particuliere en zakelijke klant. Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor sierpleister? Neem dan contact met ons op. Wilt u meer weten over sierpleisterwerk? Wij leggen het graag aan u uit.

Wat is sierpleister?

Sierpleister wordt gebruikt als afwerking van bijvoorbeeld raapwerk of pleisterwerk. Wanneer één van deze afwerkingsmogelijkheden als ondergrond is aangebracht, kunnen wanden en plafonds vervolgens afgewerkt worden met sierpleister. Ook heeft het heeft een ruwe en industrieel uitstraling. Dit komt door de granietkorrels die de pleister zitten verwerkt.

 

sierpleister
 

Veel afwerkingsmogelijkheden

Door de veelvoudigheid van sierpleister wordt het steeds vaker toegepast in woningen en kantoorgebouwen. Het is o.a. toe te passen in diverse kleuren. Hierdoor kunt u dus eindeloos combineren met kleuren in uw woonkamer. Wij zorgen ervoor dat het sierpleisterwerk op uw wand of plafond naadloos zal aansluiten met de kleuren van het interieur.

Voordelen van sierpleister

  • Krasvast
  • Stoot- en schrobvast
  • Toepasbaar in diverse kleuren

Sierpleister prijs

De prijs voor sierpleister is geen vaste prijs. De prijs hangt namelijk van een aantal factoren hagt. Zo is bijvoorbeeld de ondergrond voor elke klus uniek. Ook het aantal meters dat bewerkt moet worden, is per aanvraag verschillend. Om de prijs voor sierpleisterwerk zo nauwkeurig mogelijk voor u vast te stellen, vragen wij u om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van uw situatie en kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bent u overtuigd van de voordelen van sierpleister? En wilt u direct een offerte aanvragen? Dit kunt u vrijblijvend door contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen via onderstaand contactformulier of stuur ons een mail naar info@vabafbouwgroep.nl. En bellen kan natuurlijk ook met 0299-748848.