Spachtelputz

Gratis offerte

Spachtelputz in uw woning laten aanbrengen? Dan bent u bij VAB Afbouwgroep op de juiste plek! Wij voeren dagelijks diverse projecten uit waarbij deze unieke manier van stukadoren wordt toegepast in woningen. Dit voeren wij voor zowel de particulier uit als voor de zakelijke klant. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Hier leest u alle nodige informatie. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Wat is spachtelputz?

Spachtelputz is een zeer sterke en vooral mooie afwerking. Deze wandafwerking wordt al jaren aangebracht op wanden in woningen. Het is een zeer populair soort stucwerk in Nederland. Het zorgt voor een unieke en luxe uitstraling in iedere woning.

Deze wandafwerking is kunsthars gebonden. Het heeft een korrelige structuur. Deze korreltjes zijn gemaakt van graniet. Deze hebben een dikte van 1 tot 3 millimeter dikte. Hierbij kunt u zelf kiezen hoe grof of fijn deze korrels moet zijn.

De voordelen van spachtelputz

Spachtelputz is een populair soort stucwerk. Deze afwerking heeft verschillende voordelen. Deze zetten we kort op een rijtje voor u:

  • Krasvast
  • Zeer stootvast
  • Lange levensduur
  • Snel aan te brengen
  • Beschikbaar in diverse kleuren
  • Geschikt voor binnenmuren en buitenmuren

Wat is de droogtijd?

Het prettige van spachtelputz is dat dit soort stucwerk zeer snel aan te brengen is in een woning. Ook is de droogtijd zeer snel. Na het aanbrengen moet het ongeveer 2 dagen drogen. Dit kan in sommige gevallen ook iets langer zijn. Na deze tijd is uw woning weer bewoonbaar. Dan kunt u weer lekker genieten van uw woning.

Wat kost het om spachtelputz aan te laten brengen?

De kosten voor het aanbrengen van spachtelputz in uw woning zijn vooraf lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters dat gestuct moet worden en of het binnen- of buitenmuren zijn. Om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u overtuigd van de vele voordelen die spachtelputz voor uw woning kan hebben? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Dit kunt u doen door onderstaand contactformulier in te vullen. Indien u graag meer informatie wilt over dit soort stucwerk, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.