Spackspuitwerk

Gratis offerte

Spackspuitwerk laten aanbrengen? Dan bent u bij de VAB Afbouwgroep aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor zowel particuliere als zakelijke klussen. Wilt u gratis een offerte ontvangen? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier te gebruiken. Wilt u meer informatie over het toepassen van spackspuitwerk? Leest u dan gerust verder. Wij leggen het graag aan u uit.

spackspuitwerk aangebracht in woning

Wat is spackspuitwerk?

Spackspuitwerk is te herkennen aan de korrelige structuur. Deze structuur bestaat uit een pleisterlaag die door een door een spuit is aangebracht op het plafond. Dit gebeurd onder hoge druk. Het aanbrengen gebeurd altijd in 2 stappen.

1. De eerste stap is de meslaag. De meslaag zorgt ervoor dat muren en plafonds glad worden gemaakt. Kleine gaatjes die nog in het plafond zaten, worden hierdoor gevuld en weggewerkt.
2. De tweede stap heet de korrellaag. Dit is de korrelige structuur die u waarschijnlijk wel kent. Deze dienst als afwerking van het aanbrengen van de pleisterlaag.

Mogelijkheden

Naast de unieke afwerking en uitstraling biedt spackspuitwerk een hoop mogelijkheden. Zo is de grootte van de korrel bijvoorbeeld aan te passen. Zo kunt u voor een woonkamer, dat in delen is opgedeeld, verschillende korrelstructuren gebruiken. Ook is het in een hoop kleuren aan te brengen. Kortom, eindeloze combinaties zijn mogelijk met deze variant van stucwerk.

Spackspuitwerk prijzen

De prijzen van spackspuitwerk zijn vooraf moeilijk te communiceren. Dit komt door de vele mogelijkheden dat het biedt. Denk aan de kleuren en de korrelgrootte. Ook het aantal vierkante meters is een belangrijke rol in het bepalen van de prijs voor spackspuitwerk. Om de kosten zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, vragen wij u het contactformulier in te vullen samen met uw wensen. Heeft u geen idee wat u precies wilt? Geen probleem. Wij helpen u graag.

Muren laten spacken?

Bent u overtuigd van de vele voordelen die spackspuitwerk biedt? En wil u hiervoor een offerte ontvangen? Of ons wellicht direct inschakelen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kun u direct doen via 0299-748848 of door onderstaand contactformulier te gebruiken.