Tegelwerk

Gratis offerte

Tegelwerk laten aanbrengen in uw toilet, badkamer of op meerdere plekken in uw woning? Of wellicht een bedrijfspand? Bij ons is het allemaal mogelijk. Wij zijn begonnen als Gouweoord Afbouw. Inmiddels onderdeel van VAB Afbouwgroep. Wij zijn actief in zowel de utiliteits- en woningbouw, als de renovatie en restauratie. Dagelijks gaan er meer dan 50 ervaren vakmensen enthousiast aan de slag voor een uitgebreide en trouwe klantenkring. Dankzij onze verregaande vakkennis kunnen wij snel schakelen en worden de werken binnen de besproken periode opgeleverd. De combinatie van een goede prijs-kwaliteitverhouding en de beroemde Volendammer werkethiek hebben ons een onberispelijke reputatie in de bouwwereld bezorgd.

tegelwerk

 

Onze tegelwerk werkzaamheden

Bij de VAB Afbouwgroep kunt u terecht voor allerlei soorten tegelwerk werkzaamheden. Al onze tegelzetters zijn ervaren en kunnen u bij talloze werkzaamheden tot dienst zijn. Hieronder vindt u een greep uit de dagelijkse werkzaamheden van onze tegelzetters.

tegelzetter tegelwerk

Soorten tegels

Tegels kunt u in 2 varianten opdelen. Voor elke soort zijn weer andere tegels beschikbaar. Ook de grootte is voor beide soorten uniek.

  • Vloertegels
  • Wandtegels

Wat kost het tegelwerk?

De prijs voor het plaatsen van tegelwerk is in een vroeg stadium lastig om te communiceren. Om te beginnen is elk project uniek. Het aantal vierkante meters en de tegelsoort die gebruikt worden bepaald natuurlijk de uiteindelijke kosten. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u om het contactformulier in te vullen. Hier kunt u al uw wensen communiceren, zodat wij gericht een offerte op maat kunnen opstellen. Heeft u nog geen idee wat u precies wilt? Ook dan kunt u gebruik maken van dit formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om alles eens rustig door te nemen.

Waarom kiezen voor VAB Afbouwgroep?

Om ons pakket nog breder te maken zijn wij begin 2012 partner geworden van BEX Badkamerexpert Volendam. Hierdoor is VAB Afbouwgroep ook uw partner op het gebied van tegelwerk, badkamer en sanitair.

Tegelwerk laten aanbrengen?

Wilt u tegelwerk laten aanbrengen? Dan kiest u voor een vakkundig bedrijf als de VAB Afbouwgroep. Het adres voor losse klussen of complete totaal afbouw. Onze Volendamse mentaliteit zorgt ervoor dat ons werk zorgvuldig wordt gedaan en netjes wordt afgeleverd. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via info@vabafbouwgroep.nl of 0299-748848.