Glasvezelbehang

Gratis offerte

Glasvezelbehang laten aanbrengen op uw wanden? Dan bent u bij VAB afbouwgroep aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van behangen. Glasvezelbehang is de laatste jaren heel populair in Nederland. Het wordt gemaakt van glasvezels en deze worden op een speciale manier verweven. Vervolgens worden deze samengeperst tot er een fijn en sterk gaas in een patroon ontstaat. Kom hier alles te weten over de voordelen en de prijzen van glasvezelbehang of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat is glasvezelbehang?

Glasvezelbehang is behang dat wordt gemaakt van fijne glasvezels. Andere soorten worden normaal gesproken gemaakt van papier. Deze behangsoort is zeer stevig en het scheurt niet. Daarnaast kan het worden toegepast op alle soorten muren. Bij glasweefselbehang worden glasvezels samengeperst tot er een enorm fijn en zeer sterk gaas ontstaat. Glasvezelbehang wordt in tegenstelling tot glasvliesbehang gemaakt met structuur en het heeft een patroon. Het is beschikbaar in verschillende designs. Denk hierbij aan een gladde, grove of een andere structuur.

Kleuren glasweefselbehang

Glasweefselbehang wordt alleen geleverd in de kleur wit. Dit is echter geen probleem, want het kan worden overgeschilderd. De meest gebruikelijke manier hiervoor is latexverf. Deze soort verf is in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar. Zo kan er dus een unieke en warme uitstraling gecreëerd worden die voldoet aan uw eigen smaak.

De voordelen van glasvezelbehang

Glasvezelbehang is een soort scanbehang en deze kent vele voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt:

  • Naadloos
  • Lange levensduur
  • Goed schoon te maken
  • Zeer stevig en het scheurt niet
  • Het behang is vlot te verwerken
  • Het kan scheuren en gaten wegwerken
  • Beschikbaar in verschillende structuren
  • Naar eigen wens uniek te maken door er over heen te schilderen

Prijzen glasweefselbehang

Het vaststellen van de kosten van glasvezelbehang is vooraf lastig te bepalen. Er moet dan namelijk worden gekeken naar verschillende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het aantal vierkante meters, het soort structuur van het behang en de locatie. Om een beter beeld te krijgen van uw wensen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u meer weten over de eigenschappen en/of prijzen van glasvezelbehang bij VAB afbouwgroep? Dan kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Het is ook mogelijk om direct contact met ons op te nemen. U kunt ons een e-mail sturen naar info@vabafbouwgroep.nl of bellen naar 0299 748848.