Glasvliesbehang

Gratis offerte

Glasvliesbehang? Dan bent u bij VAB afbouwgroep aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van behangen. Glasvliesbehang is zeer populair in Nederland en wordt steeds vaker toegepast bij verbouwingen en in nieuwbouw. Het heeft een fijne, egale structuur. Het is geschikt voor een gladde en strakke afwerking van wanden en plafonds. Kom hier alles te weten over de voordelen en prijzen van glasvliesbehang of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat is glasvliesbehang?

Glasvliesbehang is behang dat wordt gemaakt van fijne glasvezels. Andere soorten behang worden meestal van papier gemaakt. Bij glasweefselbehang worden glasvezels samengeperst tot er een enorm fijn en zeer sterk gaas ontstaat. Vliesbehang vertoont in tegenstelling tot glasvezelbehang geen patroon. Daarnaast is het een stuk sterker en stootvaster. Doordat de glasvezels worden samengeperst, ontstaat er een gladde laag en hierdoor is het zeer geschikt voor muren met scheuren en gaten. Deze behangsoort is dus zeer geschikt voor zwakke wanden, maar ook voor sterke wanden.

Voordelen van glasvliesbehang

Glasvliesbehang is een soort scanbehang en deze kent verschillende voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt bij dit soort behang:

  • Naadloos
  • Sterk en stevig
  • Milieuvriendelijk
  • Lange levensduur
  • Het blijft lang mooi
  • Het is scheur en gaten overbruggend
  • Veilig: het is namelijk brandvertragend
  • Uniek te maken door er overheen te schilderen

Kleuren glasvliesbehang

Vliesbehang wordt alleen geleverd in de kleur wit. Dit is echter geen probleem, want het kan worden overgeschilderd. De meest gebruikelijke manier hiervoor is latexverf. Deze soort verf is in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar. Uiteraard kan het ook met andere soorten verf. U kunt zelf dus een unieke en warme uitstraling laten creëren die voldoet aan uw eigen smaak.

Prijs vliesbehang

Het vaststellen van de kosten van glasvliesbehang is vooraf lastig te bepalen. Er moet dan namelijk worden gekeken naar verschillende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het aantal vierkante meters, het soort structuur van het behang en de locatie. Om een beter beeld te krijgen van uw wensen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u meer weten over de eigenschappen en/of prijzen van glasvliesbehang bij VAB afbouwgroep? Dan kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Het is ook mogelijk om direct contact met ons op te nemen. U kunt ons een e-mail sturen naar info@vabafbouwgroep.nl of bellen naar 0299 748848.