Art velutto

Gratis offerte

Art velutto is een unieke wandafwerking dat een luxe uitstraling aan uw woning geeft. Het heeft een zogeheten ‘metallic effect’ voor wanden en plafonds. De wijze waarop art velutto word aangebracht in samenwerking met de elementen waarvan het gemaakt wordt zorgt voor een luxe uitstraling.

De VAB afbouwgroep is specialist in het aanbrengen van speciaal stucwerk. Wilt u een gratis offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom alles te weten over art velutto.

Waar is art velutto toe te passen?

Art velutto is een veelzijdig product. Je kunt het dan ook afwerken op muren én wanden. In de meeste gevallen wordt het op wanden aangebracht, maar steeds meer mensen kiezen er voor om ook hun plafond te laten afwerken met speciaal stucwerk. De opties zijn dus eindeloos.

art velutto aangebracht in een keuken.

Voordelen art velutto

  • In diverse kleuren toepasbaar
  • Zeer eenvoudig te onderhouden
  • Uniek product met een goeie prijsverhouding

 

art velutto aangebracht in woonkamer/

Vrijblijvende offerte

Bent u overtuigd van deze designvolle manier van wandafwerking en wilt u graag dat art velutto in uw woning wordt aangebracht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een offerte op maat te kunnen maken.