Speciaal Stucwerk

Gratis offerte

Speciaal stucwerk in uw woning laten aanbrengen? Dan bent u bij VAB Afbouwgroep aan het juiste adres. Wij voeren dagelijks projecten uit waarbij deze unieke manier van stukadoren wordt toegepast in woningen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan gerust verder. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wat is speciaal stucwerk?

De naam zegt het natuurlijk al, maar het is een speciale manier van stukadoren. Bij speciaal stucwerk wordt er met unieke materialen gewerkt. Ook het afwerken van is compleet anders. Bij normaal stucwerk bent u gewent dat wanden vlak en wit zijn. Bij dit soort stucwerk wordt vaak donkere kleuren gebruikt en wordt het afgewerkt met een spaan die kleine puntjes bevat. Hierdoor krijgt het een ruw en gebroken uitstraling. Kortom, dit product is echt iets unieks voor uw woning.

speciaal stucwerk

Soorten speciaal stucwerk

De voordelen

Een speciaal soort stucwerk heeft diverse voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje:

  • Strakke en mooie uitstraling
  • Beschikbaar in verschillende kleuren
  • Geschikt voor binnen- en buitenmuren
  • Zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning
  • Vormt een goede ondergrond voor behang, muurverf of tegelwerk

Wat zijn de kosten van speciaal stucwerk?

De kosten van een speciaal soort stucwerk zijn vooraf lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters en het soort stucwerk. Daarnaast is het ook nog belangrijk of het binnen- of buitenmuren zijn. Om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u overtuigd van de vele voordelen? Neem dan contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte om het stucwerk in uw woning aan te laten brengen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Of stuur een e-mail naar info@vabafbouwgroep.nl.