Speciaal Stucwerk

Gratis offerte

Speciaal stucwerk in uw woning laten aanbrengen? Dan bent u bij VAB Afbouwgroep aan het juiste adres. Wij voeren dagelijks projecten uit waarbij deze unieke manier van stukadoren wordt toegepast in woningen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan gerust verder. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

speciaal stucwerk

Wat is speciaal stucwerk?

De naam zegt het natuurlijk al, maar het is een speciale manier van stukadoren. Bij speciaal stucwerk wordt er met unieke materialen gewerkt. Ook het afwerken van is compleet anders. Bij normaal stucwerk bent u gewent dat wanden vlak en wit zijn. Bij dit soort stucwerk wordt vaak donkere kleuren gebruikt en wordt het afgewerkt met een spaan die kleine puntjes bevat. Hierdoor krijgt het een ruw en gebroken uitstraling. Kortom, dit product is echt iets unieks voor uw woning.

Soorten speciaal stucwerk

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u direct in contact met ons komen om het stucwerk aan te laten brengen in uw woning? Of wilt u meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaand contactformulier. Of stuur een e-mail naar info@vabafbouwgroep.nl.