Beal Mortex

Gratis offerte

Beal mortex laten aanbregen? Dan bent u bij VAB Afbouwgroep aan het juiste adres. Wij voeren dagelijks werkzaamheden uit voor de particuliere en de zakelijke klant. Wij verzorgen alle werkzaamheden van A tot Z met uiterste vakmanschap. Wilt u meer weten over beal mortex? Lees dan gerust verder. Of vraag direct gratis een vrijblijvende offerte aan.

beal mortex

Wat is beal mortex?

Beal mortex is een unieke stucplijster met een aparte uitstraling. Het heeft namelijk de eigenschappen van natuursteen, maar dan aangebracht als speciaal stucwerk. Het eindproduct is gemaakt van verschillende elementen als cement en kunsthars. Het voordeel van het gebruik van deze elementen, is dat het zowel binnen als buiten toepasbaar is. Ook kunt u het op wanden en vloeren laten aanbrengen. Kortom, beal mortex is een veelzijdige manier van afwerking. Dankzij de diverse texturen krijgt de ruimte zijn eigen karakter. De naam beal mortex is te danken aan het bedrijf Beal dat deze unieke manier van wandafwerking heeft bedacht.

Beal mortex kleuren

Naast de veelzijheidig is beal mortex ook nog eens toepasbaar in diverse kleuren. Om deze reden is beal mortex enorm populair op dit moment. U bent dus niet gebonden aan bepaalde kleuropties en is het altijd te combineren met het huidige en nieuwe interieur. Door de verschillende texturen en korreldiktes is beal mortex eindeloos te combineren.

Voordelen van mortex

  • Waterdicht
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Veel kleurmogelijkheden
  • Binnen en buiten toepasbaar
  • In verschillende structuren toepasbaar

Beal mortex prijzen

De prijzen voor beal mortex is zonder enige informatie moeilijk om te bepalen. De prijs voor het aanbrengen van mortex is natuurlijk per project verschillend. Factoren als het aantal vierkante meters en de korreldikte of kleur zijn factoren die de prijs voor mortex bepalen. Wilt u een prijs op maat ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Hierdoor krijgen we een helder beeld van uw situatie en kunnen we een prijs op maat vaststellen.

Beal mortex aanbrengen?

Wilt u ook dat uw woning of kantoor een unieke uitstraling van nu krijgt? Dan kiest u voor beal mortex. Het biedt veel mogelijkheden in kleuren en texturen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte. Dit kunt u doen door te mailen naar info@vabafbouwgroep.nl of te bellen met 0299-748848.