Frescolori

Gratis offerte

Frescolori in woning of kantoor laten aanbrengen? Dan bent u bij VAB Afbouwgroep aan het juiste adres. Wij voeren dagelijks projecten uit voor de particuliere en de zakelijke klant. Wilt u gratis een offerte ontvangen voor frescolori werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wilt u meer weten over deze unieke stucsoort? Leest u dan gerust verder.

frescolori aangebracht in woonkamer

Wat is frescolori?

Frescolori is een unieke manier van wandafwerking. Het valt over de Italiaanse stucpleister / kalkpleister. Frescolori kan op verschillende manieren worden afgewerkt met verschillende materialen. De bekendste is de frescolori betonlook. De uitstraling zorgt voor een industrieel interieur.

Frescolori prijs

De prijs voor frescolori is zonder enige informatie lastig om vast te stellen. De prijs voor het aanbrengen van frescolori is natuurlijk per project verschillend. Factoren als het aantal vierkante meters en de afwerking, concrete of betonlook bijvoorbeeld, zijn factoren die de prijs voor frescolori bepalen. Wilt u een prijs op maat ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van uw situatie en kunnen we een prijs op maat vaststellen.

Frescolori badkamer

Wilt u frescolori in uw badkamer laten aanbrengen? Ook dat is geen probleem. Deze unieke stucstijl kan zowel in woonkamers als badkamers. Dit komt, omdat het schrob- en krasvast is. Het is, daardoor ook mogelijk om het in de keuken aan te brengen.

Frescolori kleuren

De frescolori kleuren zijn eindeloos. Je kunt frescolori namelijk in élke kleur aanbrengen. Daarnaast heeft is het in verschillende manieren mogelijk om af te werken. Hierdoor kun je dus eindeloos combineren met uitstralingen en kleuren. Frescolori kunt u dus ten alle tijden aanbrengen in een gewenste kleur en die goed past bij de kleuren van uw huidige of nieuwe interieur.

Afwerkingsmogelijkheden

  • Betonlook
  • Structure
  • Concrete
  • Smooth
  • Stone
  • Travertine
  • Spatulata
  • Dragged

Frescolori aanbrengen?

Wilt u ook dat uw woning een unieke uitstraling krijgt? Dan kiest u voor frescolori. Het biedt talloze mogelijkheden in kleuren en afwerkingsstijlen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte. Dit kunt u doen door te mailen naar info@vabafbouwgroep.nl of te bellen met 0299-748848.