Gietvloer garage

Gietvloer in garage laten leggen? VAB Afbouwgroep is de ideale partner wanneer het gaat om gegoten vloeren. Wij staan bekend om een bedrijf met een tijdige levering, een schat aan ervaring en een scherpe calculatie. Deze vloeren zijn momenteel zeer populair in zowel woningen als panden. Lees hier alles over de mogelijkheden, voordelen en prijzen.

Welke gietvloeren kunnen in de garage toegepast worden?

In de garage kunt u verschillende gietvloeren toepassen. Wij geven u graag een aantal voorbeelden, zodat u een beter beeld krijgt van de mogelijkheden:

De voordelen van gietvloer in garage

Een gietvloer in de garage biedt vele voordelen. Dit is ook de reden dat deze vloer steeds vaker wordt toegepast op verschillende plaatsen. Zo wordt het toegepast in woonkamers, badkamers, panden en dus ook garages. We zetten een aantal voordelen van een gegoten vloer in de garage op een rijtje:

  • Naadloos
  • Stootvast
  • De vloer is waterdicht
  • Zeer lange levensduur
  • Robuuste en tijdloze uitstraling
  • In verschillende kleuren toepasbaar
  • Makkelijk schoon te maken en te onderhouden

Wat is de droogtijd van een gietvloer in de garage?

Een gegoten vloer bestaat uit 5 verschillende lagen. Al deze lagen moeten eerst drogen, voordat er een nieuwe laag aangebracht mag worden. Hierdoor duurt het aanbrengen van de vloer ongeveer 5 dagen. Zodra de volledige vloer is gelegd, is het belangrijk dat de vloer nog 2 tot 3 dagen droogt. Uiteindelijk is de droogtijd dus ongeveer een week.

Kosten gietvloer garage

De kosten van een gegoten vloer in de garage is zonder enige informatie lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters van de garage, het soort gietvloer en het soort ondergrond. Om de prijs zo nauwkeurig mogelijk voor u vast te stellen, verzoeken wij u om contact op te nemen. Zo kunnen wij uw wensen goed in kaart brengen en kunnen wij een juiste indicatie doen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een gegoten vloer in uw garage kan hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om gratis een offerte te ontvangen. Dit kunt u doen door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ook contact met ons opnemen indien u graag meer informatie wilt over de prijzen of mogelijkheden.