Woonbeton

Gratis offerte

Woonbeton is een manier van vloerafwerking dat voor elke ruimte toepasbaar is. Denk hierbij aan de woonkamer en badkamer, maar ook in een kantoorpand. Kortom, de opties voor een woonbeton vloer is eindeloos. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het plaatsen van een vloer van beton? Dan bent u bij VAB Afbouwgroep aan het juiste adres. Dé specialist in akoestische wandafwerking en alles op het gebied van gietvloeren. Wilt u meer informatie over deze vloer? Leest u dan gerust verder of vraag vrijblijvend een gratis offerte bij ons aan.

woonbeton

Wat is woonbeton?

Een woonbeton vloer is gemaakt van 2 materialen, namelijk cement en polyurethaan. Het is dus eigenlijk een mix en een cementgebonden gietvloer en PU gietvloer. Door deze 2 materialen te combineren met elkaar, krijg je een moderne en industriële uitstraling. Ook kan dit type gietvloer op elke ondervloer worden aangelegd. Ook heeft het, net als andere soorten gietvloeren, geen naden. Dit zorgt er o.a. voor dat de vloer makkelijk te onderhouden is.

Wat zijn de voordelen van een vloer van beton?

Een woonbeton vloer biedt vele voordelen als:

  • Robuust en sterk
  • In diverse kleuren toepasbaar
  • Heel makkelijk te onderhouden
  • Is te combineren met vloerverwarming

Hoe wordt de vloer aangebracht?

Het aanbrengen van woonbeton vereist vakmanschap. Je kunt het namelijk in verschillende diktes en soorten laten aanbrengen. Hierdoor is het aanbrengen van het beton dus elke keer anders. Het aanbrengen bestaat normaal gesproken uit de volgende stappen:

  • Het aanbrengen van een hechtlaag
  • Aanbrengen van het beton
  • Polijsten
  • Afwerking

Prijs woonbeton

De prijs van woonbeton is moeilijk om van tevoren concreet vast te stellen. De uiteindelijke prijs hangt namelijk af van bepaalde factoren. Denk hierbij aan het soort beton, de dikte en het aantal vierkante meters. Voor een exacte schatting kunt u het beste een offerteaanvraag bij ons doen. Deze is uiteraard gratis en vrijblijvend. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van uw situatie en kunnen wij de kosten van een gietvloer beter in kaart brengen.

Offerte voor woonbeton ontvangen?

Wilt u direct alle mogelijkheden weten om woonbeton aan te laten brengen in uw woning? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaand contactformulier of neem direct contact met ons op via 0299-748848.