Gietvloer badkamer

Gietvloer in badkamer laten leggen? VAB Afbouwgroep is uw ideale partner voor gietvloer met een scherpe calculatie, een tijdige levering en een schat aan ervaring. Deze vloeren zijn razend populair en worden steeds vaker in badkamers gelegd. Lees hier alles over de mogelijkheden, voordelen en prijzen van een gegoten vloer in de badkamer. Wilt u een advies op maat of wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Welke gietvloeren zijn toepasbaar in de badkamer?

In de badkamer kunnen verschillende gietvloeren toegepast worden. Wij geven u een aantal voorbeelden, zodat u een beter beeld heeft over de verschillende mogelijkheden:

gietvloer badkamer

Voordelen van gietvloer in badkamer

Een gietvloer in de badkamer biedt vele voordelen. Dit is ook de reden dat deze vloer steeds vaker wordt toegepast in woningen. We zetten een aantal voordelen van een gegoten vloer in de badkamer voor u op een rijtje:

  • Naadloos
  • Waterdicht
  • Hygiënisch
  • Lange levensduur
  • Comfortabel en flexibel
  • Robuuste en tijdloze uitstraling
  • Een gietvloer is in vele kleuren toepasbaar
  • Makkelijk te onderhouden en schoon te maken

Wat is de droogtijd van een gietvloer?

Een gietvloer bestaat uit 5 verschillende lagen. Deze lagen moeten eerst volledig indrogen, voordat de volgende laag aangebracht kan worden. Hierdoor duurt het aanbrengen van een gegoten vloer meerdere dagen, namelijk 5. Het is belangrijk dat de vloer na het aanbrengen van alle lagen ook nog 2-3 dagen moet drogen. In totaal is de droogtijd van de gietvloer in de badkamer dus ongeveer een week.

Wat zijn de kosten van een gietvloer in de badkamer?

De kosten van een gietvloer in de keuken is lastig te bepalen. Deze is namelijk in iedere woning verschillend. Er zijn verschillende factoren die de prijs bepalen. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters van de badkamer, het materiaal van de vloer en het soort ondergrond. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Bent u overtuigd van de vele voordelen van een gegoten vloer in de badkamer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een vrijblijvende en gratis offerte te ontvangen. Dit kunt u doen door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ook contact met ons opnemen indien u meer informatie nodig heeft over de prijzen of de mogelijkheden.