Gietvloer keuken

Gietvloer in keuken laten leggen? VAB Afbouwgroep is uw ideale partner voor gietvloeren met een schat aan ervaring, een scherpe calculatie en een tijdige levering. Deze vloeren zijn zeer populair in woningen en kantoren. Lees hier alles over de mogelijkheden, prijzen en voordelen van een gegoten vloer in de keuken. Wilt u advies op maat of wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Welke gietvloeren zijn toepasbaar in de keuken?

In de keuken kunt u verschillende gietvloeren toepassen. Wij geven u een aantal voorbeelden, zodat u een beter beeld heeft over welke mogelijkheden er zijn:

gietvloer keuken

Voordelen van gietvloer in keuken

Een gietvloer in de keuken plaatsen biedt vele voordelen. Dit is ook de reden dat deze steeds vaker wordt toegepast in woningen. We zetten een aantal voordelen van een gegoten vloer in de keuken voor u op een rijtje:

  • Waterdicht
  • Zeer hygiënisch
  • Lange levensduur
  • Enorm comfortabel en flexibel
  • Robuuste en tijdloze uitstraling
  • Makkelijk schoon te maken en te onderhouden
  • Een gietvloer is in verschillende kleuren toepasbaar

Wat is de droogtijd van een gietvloer in de keuken?

Een gietvloer bestaat uit 5 verschillende lagen. Deze lagen moeten eerst volledig indrogen, voordat de volgende laag aangebracht kan worden. Hierdoor duurt het aanbrengen van een gegoten vloer 5 dagen. Het is belangrijk dat de vloer na het aanbrengen van alle lagen ook nog 2-3 dagen moet drogen. In totaal is de droogtijd van een gietvloer in de keuken dus ongeveer een week.

Wat zijn de kosten van een gietvloer in de keuken?

De kosten voor een gegoten vloer in de keuken is lastig te bepalen. Deze is namelijk in iedere woning verschillend. Er zijn verschillende factoren die de prijs bepalen. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters, het materiaal van de vloer en het soort ondergrond. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Bent u overtuigd van de vele voordelen van een gegoten vloer in de keuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een vrijblijvende en gratis offerte te ontvangen. Dit kunt u doen door onderstaand contactformulier in te vullen. Indien u meer informatie nodig heeft over de prijzen of de mogelijkheden, kunt u ook contact met ons opnemen.