Gietvloer toilet

Gietvloer in toilet laten leggen? VAB Afbouwgroep is de ideale partner voor gietvloeren met een tijdige levering, een schat aan ervaring en een scherpe calculatie. Deze vloeren zijn zeer populair in kantoren en woningen. Lees hier alles over de mogelijkheden, voordelen en prijzen van een gegoten vloer in het toilet. Wilt u een advies op maat of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Welke gietvloeren zijn toepasbaar in het toilet?

In het toilet kunt u verschillende gietvloeren toepassen. Wij geven u een aantal voorbeelden, zodat u een beter beeld van de mogelijkheden heeft:

Voordelen van gietvloer in toilet

Een gietvloer in het toilet plaatsen biedt vele voordelen. Dit is ook de reden dat deze steeds vaker wordt toegepast in woningen. We zetten een aantal voordelen van een gegoten vloer in het toilet voor u op een rijtje:

  • Waterdicht
  • Zeer hygiënisch
  • Lange levensduur
  • Comfortabel en flexibel
  • Robuuste en tijdloze uitstraling
  • Makkelijk te onderhouden en schoon te maken
  • Een gietvloer is in verschillende kleuren toepasbaar

Wat is de droogtijd van een gietvloer in het toilet?

Een gietvloer bestaat uit 5 verschillende lagen. Al deze lagen moeten eerst volledig indrogen, voordat de volgende laag aangebracht kan worden. Hierdoor duurt het aanbrengen van een gegoten vloer 5 dagen. Na het aanleggen van al deze lagen, moet de vloer ook nog 2-3 volledig drogen. In totaal is de droogtijd dus ongeveer een week. Daarna kunt u gebruik maken van het toilet.

De kosten van een gietvloer in het toilet

De prijs van een gegoten vloer in het toilet is vooraf lastig te bepalen. Deze is namelijk in iedere woning verschillend. Er zijn diverse factoren die de prijs bepalen. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters, het materiaal van de vloer en het soort ondergrond. Om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u overtuigd van de vele voordelen van een gegoten vloer in het toilet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dit kunt u doen door onderstaand contactformulier in te vullen. Indien u meer informatie nodig heeft over bijvoorbeeld de prijzen of de mogelijkheden, dan kunt u ook contact met ons opnemen.