Gietvloer woonkamer

Gietvloer in woonkamer laten leggen? VAB Afbouwgroep is uw ideale partner voor het leggen van gietvloeren met een scherpe calculatie, een tijdige levering en een schat aan ervaring. Deze vloeren zijn razend populair en worden steeds vaker in woonkamers gelegd. Lees hier alles over de mogelijkheden, voordelen en prijzen van een gegoten vloer in de woonkamer. Wilt u een offerte aanvragen of wilt u advies op maat? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Welke gietvloeren zijn toepasbaar in de woonkamer?

In de woonkamer kunnen verschillende gietvloeren toegepast worden. Wij geven u een aantal voorbeelden, zodat u een beter beeld krijgt van de mogelijkheden:

Voordelen van gietvloer in woonkamer

Een gietvloer in de woonkamer biedt vele voordelen. Dit is ook de reden dat deze vloer steeds vaker wordt toegepast in woningen. We zetten een aantal voordelen van een gegoten vloer voor u op een rijtje:

  • Naadloos
  • Waterdicht
  • Zeer hygiënisch
  • Lange levensduur
  • Comfortabel en flexibel
  • Tijdloze en robuuste uitstraling
  • Deze vloer is in vele kleuren toepasbaar
  • Makkelijk schoon te maken en te onderhouden

De droogtijd van een gietvloer

Een gietvloer bestaat uit 5 lagen. Deze lagen moeten allemaal eerst volledig indrogen, voordat de volgende laag aangebracht kan worden. Hierdoor duurt het aanbrengen van een gegoten vloer 5 dagen in beslag. Na het aanbrengen van de lagen, moet de vloer ook nog 2-3 dagen drogen. In totaal is de droogtijd ongeveer een week. Daarna kunt u weer gebruik maken van de woonkamer.

Wat zijn de kosten van een gietvloer in de woonkamer?

De kosten van een gietvloer in de woonkamer is vooraf lastig te bepalen. Deze is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters van de woonkamer, het materiaal van de vloer en het soort ondergrond. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen we de juiste prijs voor u vaststellen.

Vrijblijvende offerte

Bent u overtuigd van de vele voordelen van een gegoten vloer in de woonkamer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een gratis offerte te ontvangen. Dit kunt u doen door het onderstaande contactformulier in te vullen. Indien u meer informatie nodig heeft over de prijzen of mogelijkheden, dan kunt u ook contact met ons opnemen.